DESPRE MINE

Sunt Psiholog clinician, Psihoterapeut psihanalitic & Formator. Dispun de o solidă bază teoretică și practică, cu stagii la secțiile de adulți și copii de la Spitalul Obregia din București și la Centrul Medico-Psihologic Françoise Minkowska din Paris și studii la Facultatea de Psihologie Titu Maiorescu și de asemenea cu o bursă de studii la Facultatea de Înalte Studii Psihanalitice din cadrul Universității Paris Diderot de la Paris. Vorbesc mai multe limbi străine și am tradus un mare număr de cărți de specialitate din mai multe limbi străine, astfel încât pot oferi servicii de terapie și în limbile engleză, franceză și italiană.

despre ruxandra comsa
Ruxandra Comsa

Ruxandra Comșa

Psiholog clinician, Psihoterapeut & Formator 

Eu cred că fiecare dintre noi ne putem găsi împlinirea și pacea sufletească în viața pe care o ducem. Nu te complace într-un șir nesfârșit de eșecuri și renunțări, de suferință sau singurătate. Dacă simți că te afli într-un cerc vicios, trebuie să știi că EXISTĂ o cale de ieșire. O putem găsi împreună!

Sună la 0752 171 237 și dă-ți șansa de a descoperi că schimbarea este posibilă!

Sunt membră a următoarelor organizații profesionale (apasă pe imagine pentru a vizita site-ul instituției respective):

Colegiul Psihologilor din Romania

Vino să ne cunoaștem și să descoperim dacă putem lucra împreună pentru că o bună alianță terapeutică este mai importantă decât orice alt aspect al intervenției psihologice.

Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?