Tariful ședinței individuale este de 250 lei.

Tariful poate varia în funcție de numărul de ședințe pe săptămână, dar și de alți factori care țin de situația ta particulară. Există cazuri sociale sau în care persoana, ca urmare a dificultăților de pe plan psihic sau a altor aspecte din viața sa, se află într-o jenă financiară. În asemenea cazuri, costul poate fi redus.

Plata se poate face la fiecare ședință sau lunar, cash sau prin virament bancar.

Îți voi comunica toate informațiile referitor la plata şedinţelor şi la modalităţile de plată de la început, iar modificările ulterioare – mărire sau micşorare de preţ – sunt, în principiu, în raport cu inflaţia sau alte considerente ce ţin de realitatea externă sau/şi internă a clientului.

 

Atenție: Regula este ca orice ședință la care clientul lipsește să fie plătită, indiferent de natura motivelor care determină absenţele. Această regulă asigură exigenţa de continuitate terapeutică, de spaţiu, de timp şi de relaţie terapeutică.

Teoria funcţionării aparatului psihic şi exigenţele tehnice care decurg din aceasta impun analiza motivelor conştiente şi inconştiente şi ale beneficiilor (primare, secundare sau/şi simptomatice) ale absenţelor de la şedinţe.

Ca să fac o comparație cu un antrenament de fitness, adesea oamenii sunt mai motivați să se ducă la sală pentru că au un abonament chiar și atunci când, de exemplu, li se pare prea obositor, efortul pare prea mare, rezultatele în aparență întârzie să apară etc.

Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?